Landslagsbekledning

Landslagsbekledning

Norges bryteforbund har 2XU som klessponsor. Det vil si at du som seniorutøver på landslaget får trenings -og konkurransebekledning når du skal representere Norge. Som utøver på junior eller cadet-lag kan du kjøpe treningsjakke og t-skjorte til sterkt rabatert pris, samt brytedrakter fra Anthrax.

Vi har fortiden problemer med vår distributør så derfor har vi ikke åpnet for bestilling av landslagstøy for ungdom og junior som skal til mesterskap. Vi håper at dette løser seg fort. 

Brytedrakter fra Anthrax:

Utøvere som skal delta på internasjonale mesterskap og turneringer i regi av ungdom og juniorlandslag får bestille Brytedrakter fra Anthrax til rabattert pris. Dere betaler kr 980 pr sett. I tillegg kommer frakt.

Vi gjennomfører nå en ny runde med bestilling av Brytedrakter. Draktene bestilles gjennom skjemaet her: BESTILL HER og draktene betales til kontonummer: 7058.05.30360 merkes «brytedrakt og navn»

Drakter må bestilles og betales før 3. april 2018, slik at vi kan få de i tide til Nordisk for ungdom og junior. 

Det er ca 4 ukers leveringstid på drakter. Det er nå gjennomført en felles bestilling, men hvis det er fler som trenger drakter ta kontakt med Jacob. 

Størrelsesguide til brytedraktene finner du her: