Landslagsbekledning

Landslagsbekledning

Norges bryteforbund har Hummel som klessponsor. Det vil si at du som seniorutøver på landslaget får trenings -og konkurransebekledning når du skal representere Norge. Som utøver på junior eller cadet-lag kan du kjøpe en klespakke til sterkt rabatert pris, samt brytedrakter fra Anthrax.

I år vil alt landslagtøyet leveres fra Hummel.

I den forbindelse legger vi nå ut en bestilling på landslagspakke for ungdom og junior. Vi tar opp en bestilling nå, med kort frist for å bestille samtidig som seniorlaget, og så vil vi kjøre en siste runde med bestilling rett etter ungdom og junior NM.

Frist på bestilling i første runde er søndag 17. Februar.

Årets landslagspakke består av:

En Landslagsjakke (pall antrekk)(blå)

3 t-skjorter

En genser

En bukse (svart)

Pakken tilbys til utøver for 1200 kr

Bestilling gjøres på følgende skjema; https://docs.google.com/spreadsheets/d/1PqaAOm7KddiR8bJv_6NnXOaU1z1Fr8MhpmztdaPjEgY/edit#gid=0

 

og betaling gjøres til kontonr 70580530360 merk betaling ”landslagstøy og navn”

 

 

Brytedrakter fra Anthrax:

Utøvere som skal delta på internasjonale mesterskap og turneringer i regi av ungdom og juniorlandslag får bestille Brytedrakter fra Anthrax til rabattert pris. Dere betaler kr 980 pr sett. I tillegg kommer frakt.

Det er ca 4 ukers leveringstid på drakter. Det er nå gjennomført en felles bestilling, men hvis det er fler som trenger drakter ta kontakt med Jacob. 

Størrelsesguide til brytedraktene finner du her: