Landslagsbekledning

Landslagsbekledning og Brytedrakter 

Norges bryteforbund har Hummel som klessponsor. Det vil si at du som seniorutøver på landslaget får trenings -og konkurransebekledning når du skal representere Norge. Som utøver på junior eller cadet-lag kan du kjøpe en klespakke til sterkt rabatert pris, samt brytedrakter fra Anthrax.

I år vil alt landslagtøyet leveres fra Hummel.

I den forbindelse legger vi nå ut en bestilling på landslagspakke for ungdom og junior. Vi tar opp en bestilling nå, med kort frist for å bestille samtidig som seniorlaget, og så vil vi kjøre en siste runde med bestilling rett etter ungdom og junior NM.

 

Årets landslagspakke består av:

En Landslagsjakke (pall antrekk)(blå)

3 t-skjorter

En genser

En bukse (svart)

Pakken tilbys til utøver for 1200 kr og betaling gjøres til kontonr 70580530360 merk betaling ”landslagstøy og navn”

 

 

Brytedrakter fra Anthrax:

Anthrax Machines bryting er Norges offisielle draktleverandør. De lager høy-kvalitets drakter i full-design. Draktene håndsys på maskin i Europa og produksjonen har mange ISO sertifikat og liknende Europeiske kvalitetsstempel.
Anthrax har i tillegg til landslagsdraktene produsert Stig-Andre Berge draktene, Sp09 draktene, Skedsmo draktene og mange flere norske drakter.
 
NBF har nå fått til en egen avtale til alle forbundets klubber med egne rabatterte priser. Dette så alle landets klubber har mulighet til å få sine egne unike drakter og treningstøy. 
 
For å benytte dere av denne muligheten må dere sende en mail til Kristine Myhre Andersen på pbkristine@gmail.com hvor dere oppgir koden : NBF19
Da får dere tilsendt NBF priser, info ol. Kristine kan også svare på alle spørsmål dere evt har rundt det å få egne full-designs drakter.

Utøvere som skal delta på internasjonale mesterskap og turneringer i regi av ungdom og juniorlandslag får bestille Brytedrakter fra Anthrax til rabattert pris. Dere betaler kr 980 pr sett. I tillegg kommer frakt.

Det er ca 4 ukers leveringstid på drakter. Det er nå gjennomført en felles bestilling, men hvis det er fler som trenger drakter ta kontakt med Jacob. 

Størrelsesguide til brytedraktene finner du her: