Det Norske laget på vei til Ungarn for årets første internasjonale mesterskap

U23

 

I dag reiser de norske jentene til Szobathely, Ungarn for å kjempe mot resten av verdenseliten i U23 EM 

Våre gutter reiser ned på torsdag. De norske utøverne er :

 

48 kg Silje Kippernes – Braatt 

58 kg Ronja Burø – Bodø

69 kg Signe Marie Fidje Store – Tana

75 kg Iselin Moen Solheim – Snøgg

 

66 kg Morten Thoresen – Bodø

75 kg Brage Rignheim – Kolbotn

98 kg Felix Baldauf – Bratt

130 kg – Oskar Marvik – SP.09

 

Trenere:

Lotta Andersson

Ari Härkänen

Eren Gjægtvik

Anders Hestdalen

 

Dommer: Thomas Hammer

 

Jentene bryter torsdag og fredag, mens guttene går inn i ringen lørdag og søndag.

 

Du kan følge mesterskapet live på United World Wrestling eller følge resultatene på vår facebookside

 

 

Heia Norge!

Deltagerbrev fra helgens trener 1 kurs

I helgen ble det arrangert nok et trener 1 kurs. Denne gang hos og med Kolbotn med tilsammen 12 deltagere. Da er det ekstra hyggelig når vi mottar en epost fra en av deltagerne som vi har valgt å legge ut her i sin helhet.

 

Jeg har nå vært på første del av trenerkurs for bryting. Jeg syns det var et veldig lærerikt kurs. Første dag brukte vi litt tid på å bli kjent med hverandre, og startet litt på teori. De to andre dagene hadde vi både teori og praksis. Teorien blir veldig godt forklart og jeg fikk lært veldig mye.

Da jeg fikk vite at jeg skulle på trenerkurs trodde jeg at det kom til å bli veldig mye teori og lite praksis, men det var mye mer praksis enn det jeg hadde forventet, det gjorde kurset lettere og mer lærerikt for min del.

Siste dagen fikk vi prøve oss som trenere for gruppen, noe som var veldig lærerikt. Da planla vi en økt først, for å deretter gjennomføre den. Etter vi gjennomførte satte vi oss ned og evaluerte hvordan vi hadde gjort økten.

Etter denne delen av kurset skal jeg gjennom noe som heter E- læring (teori) og 45t praksis, noe jeg tror kommer til å gå veldig bra, da vi har fått øvd oss og lært mye på kurset.

For min del gikk kurset over mine forventninger, og jeg er motivert til å bli en god trener.

Ida Rønningshaug

 

Ny utlysning av midler fra NIF’s Flyktningfond

Bryting er en idrett som mange flyktninger kjenner fra før og vi oppfordret derfor sist høst alle våre klubber til å søke om midler. Det er veldig enkelt å søke og å rapportere på midlene. Det var derfor svært gledelig at 9 av de 156 idrettslagene som har mottatt midler var bryteklubber (vi tror at alle våre klubber som søkte fikk tildelt midler).

Nå er det ny søknadsrunde og vi håper og tror at enda flere bryteklubber har prosjekter de kan søke støtte til og at de som søkte og fikk tildelt sist søker igjen. Vi tror at alle de klubber som fikk støtte sist høst, kan bekrefte at det er en enkel søknadsprosess.

Under her er den nye utlysningen for 2017

 

Til alle idrettslag, idrettskretser og særforbund

Norges idrettsforbund har gleden av å informere om at NIFs flyktningfond er åpnet for 2017. Idrettslag over hele landet kan nå søke om nye friske midler fra IMDI og Gjensidigestiftelsen UDI til ulike tiltak for flyktninger. Søknadssummen er på inntil kr 25.000. Vennligst, kontakt idrettskretsen for mer informasjon vedr. søknaden.

Søknadsfrist er onsdag 5. april 2017. Merk: Det blir kun én søknadsrunde i 2017.

Søknadsskjema: https://nif.more.no/more/wizard/wizard.jsp?wizardid=107

Se nyhetssak på idrettsforbundet.no: https://www.idrettsforbundet.no/Nyhet/ny-soknadsrunde—idrettslag-kan-soke-om-4-mill-fra-nifs-flyktningfond/

Tusen takk til alle idrettslag som har bidratt i 2015 og 2016 med et særdeles godt inkluderingsarbeid. Norges idrettsforbund er stolt over den enorme innsatsen og engasjementet dere har gjort for å inkludere nylig bosatte i kommunene og flyktninger på mottak i idrettsaktivitet gjennom flyktningfondet! NIF ønsker dere lykke til i det videre arbeidet!

 

Trener 1 kurs på Kolbotn 24-26 mars

Vi minner om trenerkurset på Kolbotn kommende helg.

Meld dere på via MinIdrett. Trykk på påmelding deretter kurs og søk på bryting. Der kan man så melde seg på kurset.

Kurset starter fredag kl 18.00 og avsluttes søndag ca kl 17.00

Under her er timeplanen for kurset.

Timeplan trener 1