Hummel og GMax har inngått avtale med Norges Bryteforbund

Sist fredag signerte NBF en avtale med Hummel og GMax Storo. 2XU fortsetter som samarbeidspartner men nå er også Hummel og GMax med.

Gjennom denne avtalen får alle klubber og kretser i NBF 30% rabatt på alt av Hummeltøy som bestilles felles fra klubben/kretsen. Det vil også bli tilgang til andre varegrupper til rabatterte priser, samt invitasjoner til handledager.

Så fort løsningen i forhold til bestillinger, vareutvalg etc er på plass, vil dette legges ut på NBF sine sider og sendes alle klubber.

Drømmedag med herrelandslaget

I forrige uke hadde herrelandslaget besøk av Sander Mugås Halingstad fra Hol i Hallingdal. Sander hadde gjennom organisasjonen MOT vunnet en «drømmedag». Sander sin drømmedag var å få være med brytelandslaget en dag for å se hvordan de trente. Her kommer en oppsummering fra Sander etter denne dagen.

Sender over en liten rapport om hvordan min dag med bryteforbundet har vært.

Først må jeg si at jeg hadde en utrolig flott dag. Og jeg ble svært godt tatt imot av guttene på landslaget. Jeg vil også si tusen takk til MOT for å ha gitt meg en så fin dag.

Dagen startet med at jeg møtte opp på Ullevål stadion. Der ble jeg tatt imot av Morten Sandnæs, som er general sekretær i bryteforbundet. Da fikk jeg en liten omvisning der hvor nesten alle idrettsforbundene har kontor. Etter det dro vi opp til en Oslo Bryteklubb sine lokaleri Grorud Samfunnshus, hvor jeg fikk trene ett par timer med brytelandslaget. Det var veldig kult å møte disse gutta og ikke minst Stig Andre Berge som tok bronse i OL i Rio. Der fikk jeg et godt innblikk i hvordan disse guttene trener, og jeg fikk også være med å prøve litt bryting selv. Jeg synes det var veldig spennende, men det var også litt slitsomt og vanskelig. En av grunnene til at det var vanskelig var at alle de på landslaget var en del sterkere enn meg. 

Etter det fikk jeg være med å spise god lunsj med dem på Ullevål stadion. Når vi hadde spist, fikk jeg se litt rundt på Ullevål stadion, på VIP plassene og også der kongen sitter under fotballkamper.

Så fikk jeg være med Fritz Aanes som er trener for brytelandslaget, på en omvisning på Olympiatoppen. Der fikk jeg se det enorme treningsanlegget de har, hvor det var utrolig mange treningsapparater og mye treningsutstyr. Jeg fikk også hilse på leger, sykepleiere og fysioterapeuter som jobber der til vanlig. Der møtte jeg noen kjendiser, som f. eks. landslags trener i snowboard: Sondre Hylland, Birgit Skarstein, Tarjei Bø og i tillegg toppidretts sjefen selv: Tore Øvrebø. Etter omvisningen fikk jeg være med å jogge rundt Sognsvann.

Alt i alt var dette en veldig minnerik dag og jeg håper jeg får flere som denne.

Og igjen tusen takk for at jeg ble så godt tatt imot, og føler meg svært heldig som fikk oppleve dette.

Med vennlig hilsen Sander Mugås Halingstad

Morten Thoresen vant Vantaa-cup

De fleste av seniorgutta har i helgen deltatt på Vantaa cup i Finland. 

Konkurransen kommer midt i en hard treningsperiode, men det er bra for gutta å få en skikkelig konkurranse gjennomføring nå. 

Best av de norske ble Morten Thoresen (Bodø) som vant i 66 kg. 

Brage Ringheim (Kolbotn) tok sølv i 75 kg. 

Videre deltok;

72 kg: Vegard Jørgensen (Kolbotn) 8. plass og Pål Erik Gundersen (Atlas) 9. plass

75 kg: Per Anders Kure (National) 8. plass og Petter Karlsen (Fauske) 10. plass

80 kg: Sebastian Aak (Kolbotn) 8. plass

I tillegg stilte Norge med Anne-Lise Andresen og Samy Adolfsen som dommere.