Mye aktivitet for våre utøvere i tiden fremover

Det nye året er godt igang og det er mye aktivet på trappene. 

Året startet med to nominasjoner på idrettsgallaen, for Grace og Felix. Samt at Stig-Andre var tilstede som prisutdeler. Det ble dessverre ingen priser for norsk bryting i år, men to nominasjoner er uansett veldig sterkt. Over de siste to år har vi hatt tre utøvere involvert på idrettsgallaen. Dette setter oss på det nasjonale idrettskartet. 

Senior NM i Bodø nærmer seg, og det tegner til å bli et bra arrangement. Vi henstiller flest mulig til å delta, og være med til å lage et kanonbra arrangement.

 

For landslagsutøverne og for ungdom og junior er det også bra med aktivitet fremover. Året startet med en samling for juniorgutta sammen med seniorlaget i Oslo. Til helgen er det breddesamling i Halden, med stor deltagelse. 

Senior menn reiser med en tropp til Herman Kare, og før sin første internasjonale matching i 2018. Neste helg skal noen av gutta til Russland og delta i Ivan Podubny. En av verdens største gresk-romersk turneringer. Dette blir en tøff batalje, men en viktig test på hvor vi står.

Senior damer, har neste uke fysiske tester på OLT. Vi legger opp til et mer jevnlig testregime for jentene, og har god oppfølging fra OLT på den fysiske treningen. Klippan Open blir første internasjonale test for jentene i år. 

Det gjennomføres også en kartleggingssamling på OLT helgen 19.-21. januar. Dette for en del ungsomsbrytere som han kvalifisere til YOG i Argentina til høsten. 

I tillegg trenes det godt både i sentraliseringen, og hjemme i egne klubber så dette tegner godt.