Deltagerbrev fra helgens trener 1 kurs

I helgen ble det arrangert nok et trener 1 kurs. Denne gang hos og med Kolbotn med tilsammen 12 deltagere. Da er det ekstra hyggelig når vi mottar en epost fra en av deltagerne som vi har valgt å legge ut her i sin helhet.

 

Jeg har nå vært på første del av trenerkurs for bryting. Jeg syns det var et veldig lærerikt kurs. Første dag brukte vi litt tid på å bli kjent med hverandre, og startet litt på teori. De to andre dagene hadde vi både teori og praksis. Teorien blir veldig godt forklart og jeg fikk lært veldig mye.

Da jeg fikk vite at jeg skulle på trenerkurs trodde jeg at det kom til å bli veldig mye teori og lite praksis, men det var mye mer praksis enn det jeg hadde forventet, det gjorde kurset lettere og mer lærerikt for min del.

Siste dagen fikk vi prøve oss som trenere for gruppen, noe som var veldig lærerikt. Da planla vi en økt først, for å deretter gjennomføre den. Etter vi gjennomførte satte vi oss ned og evaluerte hvordan vi hadde gjort økten.

Etter denne delen av kurset skal jeg gjennom noe som heter E- læring (teori) og 45t praksis, noe jeg tror kommer til å gå veldig bra, da vi har fått øvd oss og lært mye på kurset.

For min del gikk kurset over mine forventninger, og jeg er motivert til å bli en god trener.

Ida Rønningshaug