EM-sølv til Stig-Andre og totalt tre finalekamper i Romania

Stig-Andre Berge mottar sin sølvmedalje

Senior EM er over, og utøverne har litt velfortjent hvile før del to av sesongen drar i gang. Til Em stilte Norge med en rekordstor tropp med med 4 jenter og 6 gutter, samt 2 dommere.

Stig-Andre Berge (OBK) kom seg også i år til finalen i 63 kg, men det ble dessverre tap der. Men han tar sølvmedalje i EM for andre året på rad, noe som er en stor prestasjon.

Anders Rønningen (Lambertseter) i 55 kg, kom seg til bronsefinale, men også her ble det stopp. Anders har gjort et comeback på øverste nivå, og kroner det med å komme lenger i et seniorstevne enn han noen gang har gjort før og tar med seg en 5. plass fra EM.

Iselin Solheim (Snøgg) kom også til sin første senior finalekamp da hun gjennom rekval kom seg til bronsefinalen i 76 kg. Det ble en 5. plass på Iselin og hun viser at hun det siste året har tatt store steg og leverer bedre og bedre internasjonalt.

Av andre norske resultater har vi:

57 kg Grace Bullen (Atlas) 7. plass, 53 kg Silje Kippernes (Braatt) 8. plass 97 kg Felix Baldauf (Braatt) 10. plass, 62 kg Hedda Haug Strand (Tønsberg) 13. plass, 130 kg Oskar Marvik (SP 09) 13. plass, 67 kg Håvard Jørgensen (Kolbotn) 14. plass og Per Anders Kure (National) 29. plass.

Med som trenere var Lotta Anderson, Fritz Aanes, Eren Gjægtvik og Britt Eli Pedersen.

Dommere: Kristina Ness og Thomas Hammer

Andre: Massør Mats Olofsson, Sportssjef Jacob Haug og OLT-coach Michael Jørgensen.