Frode Haugland vant WAL

Som eneste nordmann var Frode Haugland invitert til å delta i WAL i Baltimore. Motstanderen han var satt opp mot var ingen ringere enn amerikaneren Mike Selearis. Mike Selearis har gjort seg bemerket i internasjonal sammenheng, og har tidligere en verdensmesterskapstittel.

Frode reise fra Bergen mot Baltimore 15. mai, men fikk et uventet opphold i Chicago. Været i Baltimore var for dårlig til at flyet fra Chicago gikk. Dermed ble det overnatting på flyplassen gjennom natten. To timer søvn var ikke den beste oppladningen til å møte motstanderen som skjøv Frode ut på en 4. plass i WAL for 2 år siden.

Etter endelig å ha kommet frem og forberedt hodet på best av 5 kamper, var settingen i hallen enorm. Godt med liv og skikkelig trøkk. I videoen nedenfor (kilde: YouTube.com) kan dere se hvordan det gikk med Frode i kampen best av 5 kamper mot Mike Selearis.

Frode vant enkelt mot Mike, og var aldri truet på noen som helst måte i kampene. Frode har dermed visst det internasjonale håndbak-miljøet at han er tilbake i verdenstoppen.