Kickoff/ledermøte 28-29 september 2019

Årest kickoff vil være på Quality Aiport Gardermoen førstkommende helg. Start lørdag morgen kl 0900 og slutt søndag kl 14.00.

Fullstendig agenda og timeplan for årets kickoff er ikke helt ferdig enda men vi jobber etter følgende plan:  Fortsatt todelt på trenere og ledere på deler av helgen. Følgende tema er planlagt på agenda: Rent idrettslag – antidoping Norge, nytt medlemssystem – NIF, Gjennomgang påmeldingssystem TR – Klaus/Ove, info VM – Morten, praktisk jobbing langtidsplan – NIF, info landslag – Jacob, gjennomgang trenerkurs inkl praktisk gjennomgang av modul – Jon, teoretisk og praktisk seanse rundt trening – OLT, gjennomgang av NBF sine nye nettsider – Jon

Det vil også arrangeres dommerkurs i Håndbak samme helg og sted.

Vi kommer i altså til å være på Quality Airport Hotel Gardermoen. Vi har fortsatt noen rom igjen der men må si fra oss dem ganske raskt dersom vi ikke benytter dem. Jeg må derfor be om at alle som trenger hotellovernatting sender meg (morten.sandnaes@nif.idrett.no) en epost med navn og klubb så raskt som mulig (senest onsdag før lunsj). Antar en del vil ha overnatting allerede fra fredag, dette må dere også skrive i eposten til meg. Ønsker også en påmelding fra alle som kun skal delta/ha lunsj lørdag/søndag og/eller middag lørdag kveld.

Vi har tidligere opplevd at en del melder seg på til både lunsj og middag uten å dukke opp. Påmeldte vil bli fakturert dersom man ikke stiller.

PS! Kickoff /ledersamling er åpen for alle interesserte trenere og ledere men vi forutsetter at det på forhånd er gjort en avklaring med klubb på betaling for deltagelse.