Mye aktivitet for landslagene

Sesongen er i gang for fullt og det har vært stor aktivitet den siste tiden. Det er også mye som skjer i tiden fremover.

Mange av jentene dro rett fra Klippan på samling i Fredrikstad. I tillegg har det vært en felles samling med Kampsport på Olympiatoppen hvor det både var brytetreninger og læring på tvers med de andre utøverne. Nå er Hedda Strand Haug (tønsbergkameratene) og Grace Bullen (BK Atlas) i Japan på en UWW romans training camp sammen med Lotta. Kommende helg er det en stor turnering i Sofia, Bulgaria hvor det reiser flere norske brytere. Der stiller Ramona Eriksen (AK-54), Silje Kippernes (Bratt), Tora Berntsen (OBK), Iselin Solheim (Snøgg) og Signe Marie Store (Tana).

Etter påske er det fysiske tester på OLT for jentene før det blir samling i Sverige og så Senior EM. 

Seniorgutta har vært i Danmark på Thor Masters, hvor Morten Thoresen (Bodø) tok sølv. Etter Danmark var en liten gruppe i Ungarn på samling, før alle igjen er samlet i Oslo for trening. Fremover skal gutta reise på samling og stevne i Estland. Før det også for de blir senior EM. I april reiser Fritz sammen med noen utøvere til Aprilstevnet i Kirkenes, hvor de kommer til å holde en trening for klubbens og regionens yngre brytere. 

De yngre utøverne våre har akkurat hatt sine nasjonale mesterskap, og det blir mye aktivitet fremover. 

Cadetjentene reiser sammen med Gudrun Høie på en samling i USA, og etter påske vil det også være en samling for juniorjentene i Sverige. Cadetguttene skal på en turnering i Estland før EM lag blir tatt ut. 

Senere på våren arrangeres ungdom og junior nordisk og dit vil det også bli sendt store tropper med norske brytere. 

Vi går en spennende vår i møte. 

Bilde er fra samling i Japan.