Påminnelse fra forbundskontoret

Hei alle brytevenner og vel overstått sommer.

Mye som skjer for tiden både med forberedelser til VM både i Kazakstan og ikke minst Oslo 2021, til kickoff, dommersamling, utviklingssamlinger, trenerkurs, stevnesekretærkurs og ikke minst ny sesong.

Årets kickoff/trener og ledersamling skal være på Quality Airport Hotel Gardermoen 28-29 september og vi kommer snart med mer info om innhold, hvordan melde på etc. Vet allerede nå at dette blir en interessant helg med mye nyttig og morsom informasjon og kurs/læring. Så om dere ikke allerede har holdt av helgen, så sørg for å gjøre det.

Vi måtte dessverre avlyse det første trenerkurset nå etter sommeren pga liten påmelding men ser at det begynner å ta seg opp med påmeldte til det neste. Håper alle er med å prioritere dette og sender trenere på kurs. Deltagelse og skolering av trenere er sannsynligvis en av de beste måtene klubbene og forbundet kan utvikle seg videre på.

Alle som arrangerer stevner vet det er behov for flere og gode stevnesekretærer. Det er nå laget tre stevnesekretærkurs (med forskjellig nivå) og det første er allerede om bare litt over en uke. Med påmeldingen som er nå må vi dessverre avlyse kurset. Vi antar de fleste som arrangerer stevner trenger stevnesekretærer. Vi håper derfor klubbene kan finne deltagere dere ønsker å utdanne og som dere må ha for å arrangere stevner.

Påmelding til stevnesekretærkurs og til trenerkurs skjer gjennom Minidrett.no og vi håper dere alle gjør en innsats for å finne deltagere til de forskjellige kursene og ikke minst at mange finner veien til årets kickoff. Har dere problemer med å få meldt dere på så kontakt oss på forbundskontoret.