Seier til Othelie i Dormagen GP

I helgen har vi også hatt flere jenter i aksjon i Dormagen. 3 kadetter og Ramona Eriksen (AK 54) har vært i Tyskland på stevne.

Det hele endte med seier til Othelie Høie (Atlas)
I tillegg var Hedda Kvåle (Skedsmo) og Viktoria Øverby (Skedsmo)
Her er en rapport fra trener Gudrun Høie:

Lørdag:
Othelie hadde 5 kamper vant alle på fall eller teknisk. Møter RUS i finalen i morgen. Othelie brøt virkelig bra. Hedda i samme vekt tapte første kamp 5:4 i en virkelig god kamp, men hun ble presset ut av matta og tråkket ut. Etterpå seier mot KAZ grunnet skade, så møtte hun Othelie 11:0 tap, så skulle hun bryte om 5:6 plassen, gir bort 4:0 i første omg på mislykket benangrep x 2 og tapte 0:4 for GER. Fikk 6.plass tilslutt i vekta med 14 stk. Viktoria gikk i 61kg med 12stk møtte først KAZ som ble for sterk og tap 10:0, neste var GER vant Viktoria 8:4 etter en god kamp. Så mot en annen GER ble det tap 8:0 etter å ha blitt med på 2stk benangrep. Ramona møtte landslagsbryteren fra FRA og ente 15:4 etter selv å ha lykkes med to benangrep, men ble Ramona med på ruller derfor resultatet. Så tapte FRA 3:2 for GER. Så da ble det ingen rekval. Da har vi en finale.

Søndag:

Hei Othelie vinner finalen mot RUS 8:0 etter flott taktisk bryting. Er kun 1:0 til pause. Othelie gav ikke bort et eneste poeng under hele turneringen. Vinner så vekta med 14 brytere og blir kåret til beste bryter blant kadettene.