Sponsortur i nord

Denne uka har forbundet ved Generalsekretær Morten Sandnæs, Eren Gjæktvik, Stig Andre Berge og visepresident Ørjan Wenberg vært på sponsortur. Laks er viktig for Norge er merkevaren NBF fronter og som vi ønsket å knytte sterkere relasjon til gjennom å besøke lakseoppdretterne. Dette var svært nyttig og vi har fått veldig positive tilbakemeldinger på våre tanker og ideer om fremtidig samarbeid.

På tirsdag morgen var vi på Sortland for å besøke en oppdretter. Da hadde kommunen samtidig bedt om vi kunne komme innom i idrettshallen for å snakke med elevene på ungdomsskolen og den videregående skolen. Stig Andre hadde da et lite foredrag for elever og lærere. Etterpå fikk både elever og lærere mulighet til å utfordre Stig Andre på matta. Det virket som mange synes dette var artig og vi skal ikke se bort ifra at vi får en ny klubb der om ikke alt for lenge.

img_10791img_10761

Samtidig som vi på dagtid besøkte forskjellige lakseoppdrettere kunne vi på kveldene besøke klubber som lå på reiseruta. Dette innebar at vi var innom Narvik Bryteklubb på mandagskvelden, SOIF på tirsdagskvelden og Fauske/Bodø på onsdagskvelden. Dette markerte på sett og vis også starten på klubb-besøk vi planlegger å ha for de aller fleste av våre klubber gjennom det neste året. Vi satt av ca 1,5-2 timer i hver klubb.

img_10871img_10691

Deler av programmet var viet administrative saker hvor NBF fikk høre litt om «ståa» i klubbene og hvor NBF også kunne informere om hva vi kan hjelpe til med fremover. En annen del brukte vi på å dele ut innholdsrike utstyrspakker som er blitt tilgjengelig gjennom støtten vi har mottatt fra Sparebankstiftelsen og ikke minst litt enkel innføring på hvordan utstyret kan benyttes. Vi rakk også å gjennomføre en treningsøkt med Eren og Stig Andre som særdeles populære instruktører. Sist men ikke minst ble det anledning til at deltagere og publikum kunne få snakke med Stig Andre og få autografer og selfies med han.

img_10921img_10901img_10661

Mange klubber ønsker seg sikkert besøk av NBF med det samme programmet og vi kan glede dere med å bekrefte at dette altså er planlagt gjennom det neste året. Noen ganger vil det være hensiktsmessig å samle flere klubber samtidig, andre ganger besøker vi dere  en og en. Dette kommer vi tilbake til gjennom de neste månedene.