To finaler på de norske i UWW ranking stevne i Bulgaria

Årets andre UWW ranking stevne i Ruse, Bulgaria er ferdig.

Det ble et bra stevne sett med norske øyne, hvor sølv til Grace Bullen (Atlas) ble vår beste prestasjon. Grace hadde en bra turnering og kom seg greit til finalen hvor hun møtte regjerende verdensmester Rong fra Kina. Grace tapte mot henne i semifinalen i VM, og slo henne i U23 VM finalen, men denne gangen ble kineseren igjen for sterk. Dette er en spennende duell som vi sikkert kommer til å se flere ganger i tiden fremover.

Iselin Solheim (Snøgg) gjennomførte også et godt stevne og endte til slutt på en solid 5. plass. Etter seier i første kamp ble det tap mot Kina for Iselin i kvartfinalen. Men kineseren gikk hele veien til finalen, og Iselin brøyt en god kamp i rekvalen og sikret seg bronsefinale. I denne ble Kazakstan for sterk, men Iselin leverer sin beste senior prestasjon. 

Silje Kippernes (Braatt) møtte Vm sølvvinneren fra USA i 1/8 dels finalen og gikk på et tap. Amerikaneren røyk ut i semifinalen mot India, og det ble dessverre ikke en ny mulighet for Silje i Bulgaria og hun endte på 17. plass. 

Nå reiser jentene hjem før de snart skal på en lengre treningssamling i Paris. 

Med som trener var Lotta Andersson. Dommer Christian Andresen