To norske medaljer i Polen Open/Pytlasinski

I helgen gikk et av de større internasjonale stevnene av stabelen i Polen. Stevnet er en del av ranking serien for damene, mens det for guttene også trekker mange store nasjoner og navn med sin plassering i forkant av VM. 

Grace Bullen ble vår beste i Polen med en fin andre plass. Grace viser at hun er tilbake etter en operasjon i hånden, og leverer godt i sitt første stevne. «Det er gøy å se at Grace virkelig er tilbake, dette gir motivasjon for videre jobbing spesielt når vi ser at det er så nærme, men vi vet at det er ting å jobbe med fremover, sier Lotta Andersson.

Videre deltok også Silje Kippernes (Braatt), Iselin Solheim (Snøgg), Hedda Haug Strand (Tønsbergkameratene) og Sofia Aak (Kolbotn) 

«Det er høyt nivå her så vi får virkelig sett hvordan vi ligger an. Mange av jentene gjør gode kamper og viser tydelig fremgang, men det viser også hvilke ting vi trenger å jobbe med videre for å ta neste nivå, avslutter Lotta. 

På guttesiden var det Oskar som leverte best plassering med sin 3. plass. 

i tillegg deltok Felix Baldauf (Braatt), Vegard Jørgensen (Kolbotn) og Morten Thoresen (Bodø). Stig-Andre Berge (OBK) var tilstede men sto over konkurransen på grunn av en forkjølelse. 

«Oskar leverer medalje, og det skal vi være fornøyd med. Gledelig er det også et Felix viser at han er tilbake etter skaden som har holdt han vekk fra konkurranser i lang tid», sier Fritz Aanes. 

Trenerteamet besto i tillegg til Fritz og Lotta av Petter Karlsen og Gudrun Høie. Dommer:Naser Fattahi

Jentene reiste mandag videre til Spala i Polen på samling med mange av de andre nasjonene, mens guttene reiste til Gdansk, Polen på en internasjonal samling der. 

Fullstendige resultater finnes her: POL-FinalBook