Vårsamling for ungdomsjentene

I helgen ble det gjennomført samling for ungdomslandslaget i Fredrikstad, og i løpet av helgen var det totalt 21 deltakere på samlingen.

Allerede før start av samlingen fikk vi sett finalen til Grace hvor hun vinner mot Danda, IND som inspirerte alle til ekstra innsats på samlingen. Samlingen startet med en lang sparringsøkt på fredag kl. 18.15-21.00 med påfølgende god lapskaus. Lørdag kl 07.30-08.30  løping ute med benstyrke dvs løpe opp trapp med bæring av  partner. Kl 11.00-13.00 var det styrkeøkt med Teemu og Sara fra OLT Øst for de 6  U17 jentene som er kommet teknisk lengst i utvikling og her ble det gått igjennom frivending i oppdelte faser i tillegg til front knebøy. Tilslutt var det en styrke/spenst-sirkel på ca 15min. Veldig populært tiltak og tusen takk til OLT Øst som stilte på en lørdag.

Resterende hadde teknisk brytetrening med Johanne Solstrand som trener. På ettermiddagen kl.17.00-19.00 var det ny sparringsøkt i tillegg til avslutning med Beep-test. På kvelden var det grilling og kos. Søndag morgen startet med løpeøkt med bakkesprinter fra kl 07.00-07.40. Så fortsatte det med brytetrening kl 09.30-11.00 hvor hovedtema var brytesirkel 2 x 2 min med 30 sek pause som ble gjennomført med glans.

Så under siste økt kl 14.30-16.00 som bestod av hurtighet, korte kamper fikk vi besøk av den rykende ferske vinneren av Ranking Series I Sassari, ITA Grace Bullen som hadde med medaljen og svarte villig på spørsmål. Dette inspirerte nok til å ta ut de siste krefter da Grace observerte resten av treningen. Tusen takk for flott tiltak Grace. Alt i alt god deltakelse og innsats av alle jentene og Kasper Øverby som var flott sparringspartner og fikk selv ekstra trening før U17 EM.