Et vellykket senior NM ble gjennomført av Sportsklubben 09

110 års jubilanten Sportsklubben 09 var arrangør av årets senior NM. Det går en stund mellom hver gang SP09 arrangerer stevne men når de gjør det så blir det som regel bra.  Stevnet ble gjennomført i KFUM hallen på Ekeberg, hvor klubben hadde fått bygget opp en fin ramme for arrangementet. Både det sportslige arrangementet og den sosiale rammen rundt ble veldig bra. NBF retter en stor takk til Sportsklubben 09 for et særdeles godt gjennomført stevne.

I en pause benyttet NBFs president anledningen til å dele ut NBFs Fortjenestemedalje til Bernt Pedersen og Jørgen Johansson. Det store diplomet ble tildelt Tom Sandstad og Jørgen Johansson. All heder ble tildelt for deres store innsats for brytesporten gjennom mange år.

Rett før premieutdelingen ble også alle medaljørens fra internasjonale mesterskap i 2018 hedret. Det samme ble dommere som hadde fått opprykk i internasjonale dommergrader.

Under banketten på kvelden var det god mat og god stemning. NBFs president benyttet muligheten på banketten til å på vegne av NBF å overrekke en liten gave samt gratulere SP09 med 110 års jubileet. Mange andre markerte også jubileet med både gaver og gode historier.

Det var rekordstor påmelding til NM i år, men noe skader og sykdom gjorde at deltagerlisten ble noe mindre enn håpet. Det deltok til slutt 15 kvinner og 64 menn, som tilsammen representerer 24 klubber. 

Årets kongepokaler gikk i år til Grace Bullen (Fredrikstad BK Atlas) som vinner i 62-kilosklassen fristil og til Per-Anders Kure (National Turn&IL) som vant 77 kilo gresk-romersk.

Årets medaljevinnere er spredt rundt hele landet og representerer totalt 20 forskjellige klubber. 

Årets norgesmestere for senior er:

Kvinner:

50 kg: Ramona Eriksen (AK 54)

62 kg: Grace Bullen (Fredrikstad BK Atlas)

68 kg: Signe Marie Fidje Store (BK Tana)

80 kg: Iselin Solheim (Snøgg bryting)

Menn:

55 kg: Kasper Øverby (Skedsmo BK)

60 kg: Anders Rønningen (Lambertseter BK)

63 kg: Samuel Andreassen (Gulseth)

67kg: Stig-Andre Berge (OBK)

72 kg: Sebastian Aak (Kolbotn IL)

77 kg: Per-Anders Kure (National Turn&IL)

82 kg: Brage Ringheim (Kolbotn)

87 kg: Ruben Elias Been (Moss Atletklubb)

97 kg: Joakim Rusvik (Kolbotn IL)

130 kg: Oskar Marvik (SP 09)

NBF vil takke alle i Sportsklubben 09, alle frivillige, dommere, trenere, deltagere og klubber for et fantastisk arrangement. 

Bilder av medaljevinnere til bruk for klubber. Referanse NBF foto: Tommy Skauen

Media kan kontakte tommyskauen@yahoo.no eller 92491113 for bruk av bilder.